Jack Rotterdam
(0)

Vergaderlocaties in Rotterdam, Zuid-Holland

Vergaderen bij Jack Rotterdam

Beschrijving

JACK is een unieke locatie die volop mogelijkheden biedt voor het perfecte (business) evenement. Of het nu een zakelijk diner is, een vergadering of een bedrijfsuitje, bij JACK kunnen we de locatie zo vormgeven dat het perfect aansluit bij jouw wensen.

JACK heeft ruimte voor 150 personen zittend en tot 350 personen staand. De locatie beschikt over flipovers, een beamer, een scherm, geluidsapperatuur, professionele verlichting, een podium, een DJ booth en een microfoon. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie en JACK is makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het OV (5 min loopafstand van centraal station).

- 150 pax zittend / 350 pax staand
- Beamer
- Geluidsapparatuur
- Professionele verlichting
- Podium
- DJ Booth
- Microfoon
- Flipovers
- Voldoende parkeergelegenheid
- 5 min loopafstand van centraal station

Daarnaast is er in onze zijruimte de mogelijkheid om overdag in alle rust te vergaderen, een presentatie te houden of bijvoorbeeld een training te geven. In deze ruimte kunnen we tot 40 personen zittend kwijt en tot 75 personen staand. Ook is het mogelijk om verschillende tafelopstellingen te maken.

JACK is van origine een restaurant en heeft daarom uitgebreide mogelijkheden als het gaat om opties voor het diner. Verder staat JACK bekend om zijn uitmuntende cocktailbar wat een potentieel feestje nóg leuker maakt.

Lees meer Verberg

Populaire vergaderlocaties in de buurt