Boerderij de Zalm
(4)

Vergaderlocaties in Schalkwijk, Utrecht

Vergaderen bij Boerderij de Zalm

Beschrijving
Welkom & geniet! Dat bijzondere plekje, dat je zocht, is hier. Goed bereikbaar vanuit heel Nederland, vind je ons in het buiten van Utrecht. Nog preciezer, in Schalkwijk, tussen de weilanden en de boomgaarden. 

Je kunt hier vergaderen, workshops of trainingen geven en/of overnachten in één van de B&B kamers. De rust en stilte van de boerderij inspireren je werksessies. Voel je thuis op Boerderij de Zalm, want wie zegt dat werken geen genieten is? Zoek je een plek om te overnachten? Of weer helemaal tot jezelf komen? Wil je een workshop of vergadering organiseren? Boerderij de Zalm ligt in het Kromme Rijn gebied, vlak achter de Lek en biedt zoveel mogelijkheden. Fietsen over de dijken, dineren in Culemborg, de waterlinie of kastelen bezoeken. Kom en laat je verrassen door dit plekje tussen de boomgaarden en de weilanden. Wij, Astrid en Wouter, delen met plezier onze boerderij: voel je welkom. Meer informatie, vraag gerust een offerte aan!

 

MEET
Genieten & persoonlijke service is de mix van waaruit we werken. Alles wat je nodig hebt, regelen we. En alles in ontspannen sfeer. Van whiteboard tot beamer, van eenvoudig buffet tot luxe picknick in het weiland, laat ons weten wat je wensen zijn. Ook bieden we extra workshops voor je team, bijvoorbeeld mindfulness, lachworkshop, wijnproeven, bonbons maken. Misschien wil je overnachten? Dat kan. Voel je vrij om ons te bellen of te mailen. We denken graag met je mee. Vergaderen kan al vanaf 2 personen.

 

Werken in een bijzondere ambiance? Een vergadering of heidesessie is pas geslaagd als het gevoel goed is. De Zalm biedt een inspirerende omgeving, stilte en rust en persoonlijke service. Met de deelkamer voor kleine groepen en de graanschuur voor grotere groepen, kunnen we invulling geven aan wat jij zoekt. Van whiteboard tot beamer, van eenvoudig boerenbuffet tot een picknick in het weiland: onze dag is geslaagd als die van jou een succes is. (vanaf 2 pers. Tot max. 25 pers.)

 

Graanloft: (4-20 pers. 72m2)
Vergaderen, trainen of werken in stoer boerenchic met genoeg ruimte om je heen, dat biedt de graanschuur. Een authentiek boerenschuur is omgebouwd tot een prachtige loft, speciaal voor jou. Houd je van ruim, comfortabel en rust, geef jij jezelf dan de ruimte om helemaal bij te komen in deze sfeervolle ruimte? De Graanloft is de plek voor jou. Deze boerenloft heeft een stoer en warm karakter en is van alle gemakken voorzien. Het beschikt over een aparte keuken met afwasmachine, diverse toiletten, een ruime comfortabele zithoek en openslaande deuren naar het boerenerf. En voor het afsluiten van de dag is er de minibar. Tevens kun je aan beide zijden van de loft buiten zitten en je vermaken met wat de boerenomgeving te bieden heeft. De flexibele tafelindeling biedt net wat nodig is: een creatieve workshop, heidesessies of bijeenkomst met procesfacilitator. Over deze inspirerende plek wordt nog lang nagepraat, daar kun je van op aan.

 

Deelstudio: (2-8 pers. 32 m2)
De deel studio werd ooit gebruikt bij het hooien, maar biedt nu een intieme landelijke sfeer voor inspirerende workshops of vergaderingen. Dit is een ideale plek voor kleine groepen. Het beschikt over een grote tafel, een toilet en een relax hoekje voor ontspanning. In de minikeuken kun je zelf je versnaperingen klaarmaken of wij regelen dat voor je. Wil je lekker de tuindeuren open, vogeltjes horen fluiten en buiten naar binnen halen. Het is allemaal mogelijk in deze ruime L-vormige ruimte. En ook op het terras kun je loungen. Of ga lekker werken onder de notenboom. Ruimte genoeg!

Lees meer Verberg

Populaire vergaderlocaties in de buurt

Ervaringen met Boerderij de Zalm

Deel jouw ervaring
9,6
(4)
Informatievoorziening:
Communicatie:
Behulpzaamheid:
Flexibiliteit:
Begreep onze wensen:
Prijs & kwaliteit:
Ondernemersontbijt - Nynke de Geus
0 ervaring
op 22 October 2020
Informatievoorziening:
Communicatie:
Behulpzaamheid:
Flexibiliteit:
Begreep onze wensen:
Prijs & kwaliteit:
Astrid is een hartelijke en attente gastvrouw. Haar locatie ligt prachtig in het buitengebied van Schalkwijk: rustig, sfeervol en van alle gemakken voorzien. Ik kom graag weer terug!
VOF De Giesjes - Marielle Giesberger
0 ervaring
op 24 September 2020
Informatievoorziening:
Communicatie:
Behulpzaamheid:
Flexibiliteit:
Begreep onze wensen:
Prijs & kwaliteit:
Om er even met je team volledig buiten te zijn en toch goed geconcentreerd te kunnen werken, dan is Boerderij de Zalm echt een aanrader. De locatie is mooi midden in de natuur en is goed aan te rijden. We werden met de lunch en diner flink in de watten gelegd door de gastvrouw. ... De vergaderruimte is comfortabel en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Lees meer Verberg
Lees alle 4 ervaringen