Ingenhousz
(0)

Vergaderlocaties in Breda, Noord-Brabant

Vergaderen bij Ingenhousz

Beschrijving

Vergaderen in een oud leslokaal op the new school way. Een presentatie geven in de ambiance van een oude kapel, maar met de moderne presentatietechnieken van heden. Bij Ingenhousz is er nog veel meer mogelijk! Zelfs op een corona veilige manier, waarbij gasten 1,5 meter afstand kunnen houden en de luchtverversing voor de continue alertheid zorgt. Neem contact op voor meer informatie! 

We verwelkomen je graag the new school way!

 

Prijsarrangementen

- Schoolruimtes

Vergadersuite (maximaal 4 personen)
Een hele vergaderdag in een suite betekent vergaderen voorzien van alle gemakken in huiselijke sfeer. Inclusief overnachtingsmogelijkheid voor max. 2 personen.

Filmlokaal (maximaal 25 personen), beschikbaar vanaf 20 september
Het voormalige filmlokaal is “new school” ingericht met comfortabele bioscoopstoelen en een groot scherm. Met popcorn in de stoel en een gezonde milkshake in de hand is hier een presentatie houden een relaxte aangelegenheid. 

Kapelzaal (maximaal 100 gasten)
De sfeer van de kapel is nog goed te voelen maar de mogelijkheden gaan tegenwoordig veel verder dan vroeger bedacht was. Een  huwelijksplechtigheid met aansluitend een spectaculair trouwfeest of bedrijfsfeest tot in de late uurtjes, een diner aan grote ronde tafels of een walking diner zijn maar een aantal voorbeelden van de mogelijkheden.

Alle leslokalen zijn inclusief Wi-Fi, service van gastvrouw, een flip-over, LED-TV, Handy kit (inclusief o.a. post- it’s, plakband en schaar),beamer en scherm. De prijzen zijn exclusief BTW en food & beverage.

ALLES IN EEN

Heeft u liever een “alles in een” vergaderarrangement zodat u precies weet waar u aan toe bent per persoon? Wij bieden hiervoor vier, acht en twaalf uursarrangementen aan, mét of zonder overnachting in een van onze suites.

Vier uurs “alles in een” arrangement (minimaal 10 personen)
Gedurende vier uur leslokaalhuur, onbeperkt koffie, thee en ijswater, zoete lekkernijen, pepermunt, Wi-Fi, beamer en scherm, LED-TV, flip-over, schrijfgerei en de kostschoollunch.

Acht uurs “alles in een” arrangement (minimaal 10 personen)
Gedurende acht uur leslokaalhuur, onbeperkt koffie, thee en ijswater, zoete lekkernijen, pepermunt, Wi-Fi, beamer en scherm, LED-TV, flip-over, schrijfgerei en de kostschoollunch.

Acht uurs “alles in een” arrangement inclusief diner (minimaal 10 personen)

Gedurende acht uur leslokaalhuur, onbeperkt koffie, thee en ijswater, zoete lekkernijen, pepermunt, Wi-Fi, beamer en scherm, LED-TV, flip-over, schrijfgerei en de kostschoollunch en drie gangen diner.

Acht uurs “alles in een” arrangement inclusief diner en overnachting (minimaal 10 personen)
Gedurende acht uur leslokaalhuur, onbeperkt koffie, thee en ijswater, zoete lekkernijen, pepermunt, Wi-Fi, beamer en scherm, LED-TV, flip-over, schrijfgerei en de kostschoollunch, drie gangen diner en ontbijt inclusief overnachting in een standard suite.

Twaalf uurs “alles in een” arrangement inclusief diner (minimaal 10 personen)
Gedurende twaalf uur leslokaalhuur, onbeperkt koffie, thee en ijswater, zoete lekkernijen, pepermunt, Wi-Fi, beamer en scherm, LED-TV, flip-over, schrijfgerei en de kostschoollunch en drie-gangen diner.

Twaalf uurs “alles in een” arrangement inclusief diner en overnachting (minimaal 10 personen)
Gedurende twaalf uur leslokaalhuur, onbeperkt koffie, thee en ijswater, zoete lekkernijen, pepermunt, Wi-Fi, beamer en scherm, LED-TV, flip-over, schrijfgerei en de kostschoollunch, drie-gangen diner in het restaurant, ontbijt en overnachting in een standard suite.

Lees meer Verberg

Populaire vergaderlocaties in de buurt