Vergaderen bij Landgoed Rhederoord
(0)

Landgoed Rhederoord
(0)

Vergaderlocaties in De Steeg, Gelderland

Vergaderen bij Landgoed Rhederoord

Beschrijving

Een unieke omgeving waar alles samenkomt

Er zijn veel locaties waar je zakelijke bijeenkomsten, diners en feesten kunt organiseren. Maar er is maar één Landgoed Rhederoord. Hier krijgt elk event extra cachet, in een historische ambiance en omringd door fascinerende natuur. Een buitengewone meerwaarde, die zich vertaalt in maximaal rendement. Bij Landgoed Rhederoord nemen we duurzaamheid serieus, zo beschikken we over het hoogste certificaat van het internationale keurmerk Green Key (gold).

Bij Landgoed Rhederoord kan je event zo groot of klein zijn als je wilt en kun je ook de sfeer helemaal zelf bepalen. Een productieve vergadersessie of workshop? Een aansprekende (meerdaagse) conferentie? Of een familieaangelegenheid zoals een feest of een diner? Landgoed Rhederoord geeft je de ruimte.

We hebben prachtige zalen met verschillende sferen en capaciteit. Enkele van deze zalen zijn voordien van een bordes en daarmee bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een ontvangst of borrel. Ook de prachtige tuin van het landgoed biedt diverse mogelijkheden voor een succesvolle bijeenkomst. Landgoed Rhederoord biedt speciale vergaderarrangementen, met een aantrekkelijke prijs per persoon. Uiteraard kunnen de gasten na afloop blijven overnachten in onze comfortabele hotelkamers.

De smaak van de streek

Op een exclusieve locatie als Landgoed Rhederoord wordt uiteraard ook voortreffelijk gekookt. Onze chef en zijn brigade laten je genieten van de pure smaak van verse biologische seizoensproducten, van eigen land of uit de directe omgeving. Wil je dineren in een nog wat intiemere setting? Ook dat kan bij Landgoed Rhederoord. Onze locatie is met zijn vele verschillende ruimtes bij uitstek geschikt voor private dining gelegenheden.

Lees meer Verberg
Eigenschappen
Buitenlocatie, Restaurant, Historisch pand, Landgoed, Hotel, Bijzonder
Authentiek, Chique, Klassiek, Modern
Sluitingstijd onbekend
Beamer
Geluidsinstallatie
Lichtinstallatie
Meubilering
Tafeldecoratie
Wifi
Zaaldecoratie
Aan het strand
In het park
In de stad
Op het platteland
Op het water
Aan het water
In het bos
Landgoed
Vlak bij snelweg
Vlak bij vliegveld
Vlak bij OV
Parkeergelegenheid
Vlak bij treinstation
Tuin
Restaurant
Eigen catering mogelijk
Overnachting
Terras
Workshop
Presentatie
Brainstorm
Fotoshoot
Heisessie
Kick Off
Meeting
Werkplek
Bedrijfsuitjes
Invalidentoilet
Rolstoeltoegang

Capaciteit

Aantal gasten
Theater:
n.v.t.
Receptie:
n.v.t.
Diner:
n.v.t.
Carre:
n.v.t.
U-Vorm:
n.v.t.
School:
n.v.t.
Cabaret:
n.v.t.
Zalen:
0

Vergelijkbare vergaderlocaties in de buurt