Vergaderen bij Kasteel Wijenburg
(0)

Kasteel Wijenburg
(0)

Vergaderlocaties in Echteld, Gelderland

Vergaderen bij Kasteel Wijenburg

Beschrijving

Uw eigen kasteel, onze service.

Maak van uw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring. Kasteel Wijenburg is niet alleen een stijlvolle en makkelijk bereikbare locatie met uitstekende faciliteiten, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement, seminar, vergadering of bedrijfsfeest perfect verloopt.

Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden relaties of medewerkers, of een bijzondere vergadering voor een twintigtal mensen. Wij maken het mogelijk. Perfect georganiseerd, toegesneden op uw wensen. Kasteel Wijenburg is namelijk een uniek kasteel, dat voor één dag van u wordt. Waar u uw gasten letterlijk én figuurlijk exclusief kunt ontvangen, omdat u met uw bedrijf onze enige gasten bent!

De drie verdiepingen van het kasteel zijn gebouwd in drie verschillende eeuwen en elke verdieping heeft haar eigen kenmerkende stijl. De ruimtes kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie gebruikt worden. U heeft dus veel te kiezen over welke onderdelen van het programma u waar in het kasteel wilt laten plaatsvinden. En daarmee bepaalt u zelf welke sfeer u aan deze bijeenkomst wilt meegeven! Chique met een exclusieve uitstraling of juist informeel en no-nonsense?. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging of een offerte. Wij helpen u graag met het organiseren van uw event!

Faciliteiten 
Bereikbaarheid
Kasteel Wijenburg is uitstekend bereikbaar. Met de auto bent u binnen 2 minuten op de A15 met de knooppunten A2 en A50 op korte afstand. De afstand vanaf Utrecht is 30 minuten, 45 minuten vanaf Rotterdam en 60 minuten vanuit Amsterdam. Echteld is gelegen tussen Utrecht, de Foodvalley, Arnhem, Nijmegen en Den Bosch.

Parkeren

Kasteel Wijenburg beschikt over 100 gratis parkeerplaatsen en indien nodig is er meer parkeergelegenheid bij het tegenover gelegen 13e-eeuwse kerkje van Echteld.

Uitstekende vergaderfaciliteiten

Ons landgoed staat altijd exclusief tot uw beschikking. Alle zalen zijn  voorzien van royaal daglicht, gratis WiFi, flip-over, geluidsinstallatie en professionele beamers en schermen.

Mocht u professionele technische ondersteuning willen hebben, bijvoorbeeld een live wall voor uw social media berichten, extra laptops of microfoons, dan zorgen wij daarvoor.  Vertel ons uw wensen en wij organiseren en regelen het graag voor u.

Overnachten

Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten. Naast het kasteel bevindt zich Hotel van Balveren in de voormalige dorpsherberg. Het hotel beschikt over 21 kamers. Ook kunt u terecht bij Hotel Van der Valk Tiel of Hotel de Twee Linden in Beneden- Leeuwen. Wij regelen taxi-vervoer voor u en uw gasten.

Lees meer Verberg
Eigenschappen
Buitenlocatie, Evenementenlocatie, Historisch pand, Landgoed, Kastelen, Bijzonder
Authentiek, Klassiek
Sluitingstijd onbekend
Beamer
Geluidsinstallatie
Lichtinstallatie
Meubilering
Tafeldecoratie
Wifi
Zaaldecoratie
Aan het strand
In het park
In de stad
Op het platteland
Op het water
Aan het water
In het bos
Landgoed
Vlak bij snelweg
Vlak bij vliegveld
Vlak bij OV
Parkeergelegenheid
Vlak bij treinstation
Tuin
Restaurant
Eigen catering mogelijk
Overnachting
Terras
Workshop
Presentatie
Brainstorm
Fotoshoot
Heisessie
Kick Off
Meeting
Werkplek
Bedrijfsuitjes
Invalidentoilet
Rolstoeltoegang

Capaciteit

Aantal gasten
Theater:
tot 60
Receptie:
tot 85
Diner:
tot 60
Carre:
tot 40
U-Vorm:
-
School:
-
Cabaret:
-
Zalen:
3
 
Opp.
Hoogte
Theater:
Receptie:
Diner:
Carre:
U-Vorm:
School:
Cabaret:
Blauwe Salon
Oppervlakte
85m²
Hoogte
-
Theater:
tot 60
Receptie:
tot 85
Diner:
tot 60
Carre:
tot 40
U-Vorm:
-
School:
-
Cabaret:
-
Heerensalon
Oppervlakte
42m²
Hoogte
3m
Theater:
tot 35
Receptie:
tot 45
Diner:
tot 40
Carre:
tot 20
U-Vorm:
-
School:
-
Cabaret:
-
Bibliotheek
Oppervlakte
50m²
Hoogte
3m
Theater:
-
Receptie:
tot 60
Diner:
-
Carre:
-
U-Vorm:
-
School:
-
Cabaret:
-

Vergelijkbare vergaderlocaties in de buurt