Green Village
(0)

Vergaderlocaties in Nieuwegein, Utrecht

Vergaderen bij Green Village

Beschrijving

Je organiseert een zakelijke bijeenkomst en zoekt een bijzondere locatie. Het liefst een plek waar iedereen zich goed kan concentreren. Een omgeving waarin iedereen zich goed voelt, maar waar iedereen wel gemakkelijk naar toe kan komen. Centraal gelegen in de Randstand, midden in het groen is Green Village die plek.

Bij Green Village huur je niet alleen de locatie. Green Village is juist een plek waar wij samen met jou de perfecte omstandigheden creëren voor jouw zakelijke bijeenkomst. Wij helpen je om een succes te maken van jouw congres, event, vergadering of training. Dit doen we al sinds 2006 met veel passie en plezier. Met onze 11 verschillende ruimtes en sfeervolle tuin, is er altijd een ruimte die past bij jouw bijeenkomst.

We zijn een familiebedrijf en gastvrijheid zit in ons DNA. Dit zorgt, samen met de landelijke omgeving, voor een ontspannen sfeer waar iedereen zich direct welkom voelt. Green Village is centraal gelegen te midden van de A2, A12 en A27. Ook met het OV zijn we makkelijk te bereiken. Zo ben je met de tram binnen 15 minuten op locatie vanaf Utrecht Centraal. 

Lees meer Verberg

Populaire vergaderlocaties in de buurt