Vergaderen bij Paviljoen Puur
(0)

Paviljoen Puur
(0)

Vergaderlocaties in Diemen, Noord-Holland

Vergaderen bij Paviljoen Puur

Beschrijving
Paviljoen Puur is in alle opzichten uniek. De historische ligging en het onder architectuur gebouwde paviljoen maken het tot een plek die zich bij uitstek leent voor zakelijke bijeenkomsten. Dichtbij de stad en toch in de natuur, om in een bijzondere sfeer de aandacht te vestigen op wat op dat moment belangrijk. Met moderne faciliteiten en culinaire gastvrijheid als voorwaarden voor succes.

Veilig vergaderen tijdens het coronavirus
Bij ons kun je veilig vergaderen: er worden extra voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot hygiëne en er is voldoende desinfecterende handgel en zeep aanwezig. Onze medewerkers maken extra vaak schoon en werken contactloos.  Zo kun je toch samenkomen met je collega's of relaties, waarbij minimaal 1,5 meter afstand gewaarborgd wordt. En ook heel fijn: onze locatie is midden in de natuur, vlakbij Amsterdam. Hierdoor  vermijd je alle drukte.

“We zouden die presentatie op een inspirerende locatie moeten geven. Met z'n allen naar buiten. Dan zetten we het hele team op scherp! Tussendoor goed lunchen. En een gezellige borrel of zelfs diner als afsluiting. Doen we. Waar?” Het nieuwe antwoord is al ruim een eeuw oud: Fort Diemerdam. Ooit gebouwd om de vijand op afstand te houden nodigt de unieke plek vandaag uit tot ontspannen genieten in het groen.

Vergaderingen
Binnen en toch buiten, dat is de inspirerende kracht van Puur Paviljoen. De multifunctionele vergaderruimte en het aangrenzende dakterras bieden inspirerend uitzicht op het omliggende groen. Maximale vergadercapaciteit: 70 personen.

Productpresentatie
Een nieuw, bijzonder product verdient een bijzondere introductie. Puur Paviljoen staat garant voor onderscheidende productpresentaties, met eindeloze mogelijkheden om genodigden binnen en buiten te ontvangen.

Personeelsfeest
Van besloten feestje binnen tot grote outdoor party; voor beide bent u bij Puur Paviljoen aan het juiste adres. Verras uw gasten met beleving die door de unieke locatie en culinaire kwaliteiten zijn weerga niet kent.

Relatie-evenement
Puur Paviljoen is een mooi 'geheim' om te delen met uw relaties. Met de intimiteit van Fort Diemerdam als vertrekpunt om de zakelijke band in een compleet verzorgde maar informele sfeer te versterken.

Teambuilding
Waar een eeuw geleden militairen exerceerden vindt uw team vandaag een aangename omgeving om teamgeest en targets op scherp te zetten. Puur Paviljoen laat u zowel mentaal als fysiek de zinnen verzetten.

Lees meer Verberg
Eigenschappen
Paviljoen, Buitenlocatie, Evenementenlocatie
Hip, Landelijk, Modern
Sluitingstijd onbekend
Beamer
Geluidsinstallatie
Lichtinstallatie
Meubilering
Tafeldecoratie
Wifi
Zaaldecoratie
Aan het strand
In het park
In de stad
Op het platteland
Op het water
Aan het water
In het bos
Landgoed
Vlak bij snelweg
Vlak bij vliegveld
Vlak bij OV
Parkeergelegenheid
Vlak bij treinstation
Tuin
Restaurant
Eigen catering mogelijk
Overnachting
Terras
Workshop
Presentatie
Brainstorm
Fotoshoot
Heisessie
Kick Off
Meeting
Werkplek
Bedrijfsuitjes
Invalidentoilet
Rolstoeltoegang

Capaciteit

Aantal gasten
Theater:
tot 20
Receptie:
-
Diner:
tot 15
Carre:
tot 16
U-Vorm:
tot 16
School:
tot 16
Cabaret:
tot 16
Zalen:
2
 
Opp.
Hoogte
Theater:
Receptie:
Diner:
Carre:
U-Vorm:
School:
Cabaret:
Begane grond
Oppervlakte
60m²
Hoogte
-
Theater:
tot 20
Receptie:
-
Diner:
tot 15
Carre:
tot 16
U-Vorm:
tot 16
School:
tot 16
Cabaret:
tot 16
1e etage
Oppervlakte
60m²
Hoogte
-
Theater:
tot 20
Receptie:
-
Diner:
tot 15
Carre:
tot 16
U-Vorm:
tot 16
School:
tot 16
Cabaret:
tot 16

Vergelijkbare vergaderlocaties in de buurt