Vergaderen bij Zalmhuis
(0)

Zalmhuis
(0)

Vergaderlocaties in Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Vergaderen bij Zalmhuis

Beschrijving
Tegen de stroom in bereik je iets bijzonders… Trek je terug uit de drukte van de stad en laat je veroveren door de verleidingen van het Zalmhuis.‍

Eet de verste vis, droom weg in het ongrijpbare interieur of betover je gasten met het beste feest. Het Zalmhuis wil het allemaal voor je zijn, de plek voor het maken van mooie herinneringen. Het Zalmhuis heeft een rijke historie en trekt al ruim een eeuw mensen uit het hele land. Ooit voor het halen en eten van Maas gevangen zalm, nu voor uitgebreid eten, drinken, vieren en samenzijn. Het markante pand is in 2020 volledig gerenoveerd. Het opvallende interieur ademt de sfeer van de grote stad, van luxe, warmte en gastvrijheid. De keuken kreeg een prominente plek bovenaan de trap en presenteert daar dagelijks haar verse vis en vlees. Het Zalmhuis ontvangt je de hele dag in het Grand Café en biedt verschillende aparte zalen voor het organiseren van een eigen diner, borrel, vergadering of feest.

Alle ruimtes in het Zalmhuis beschikken over een eigen ‘buiten’ en het Zalmhuis biedt ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor mindervaliden is er een gelijkvloerse entree en een lift. Kom genieten in het Zalmhuis en onderga een culinair feest met het mooiste uitzicht.

Rooftop room
De Rooftop Room bevindt zich op het dak van het pand en heeft het meest adembenemende uitzicht van het Zalmhuis. Deze grote zaal heeft een privé terras en eigen bar is per evenement naar eigen smaak in te richten.

Garden Room
Op de eerste verdieping, grenzend aan de tuin ligt de Garden Room. Een lichte koepelzaal die naar eigen wensen ingericht kan worden. Neem ook een kijkje op het aangrenzende terras!

Private room
De intieme Private Room vind je op de begane grond. De zaal heeft een eigen bar en is de beste plek voor een intiem feestje, diner of vergadering.

Grand Café
Het royale, stijlvolle Grand Café telt 220 zitplaatsen en biedt een groot terras rondom. Centraal in de ruimte is de opvallende messing bar met velours bekleding. Het gewaagde en warme interieur is een lust voor het oog en maakt het Grand Café een fijne plek voor een uitgebreide lunch, drankje of diner.

Waterfront & Riverside
Aan de maaszijde van het Grand Café vind je ‘Waterfront’, waar uw privé diner en borrel plaats kan vinden. ‘Riverside’ is het terras met zicht op de Brienenoordbrug en Maas en geschikt voor een meer zomerse setting.

Wij wijzen je er wel graag op dat het Zalmhuis geen (losse) zalen verhuurt, maar uitsluitend complete arrangementen verzorgt!

Lees meer Verberg
Eigenschappen
Evenementenlocatie, Restaurant, Historisch pand
Authentiek, Chique, Hip
Sluitingstijd onbekend
Beamer
Geluidsinstallatie
Lichtinstallatie
Meubilering
Tafeldecoratie
Wifi
Zaaldecoratie
Aan het strand
In het park
In de stad
Op het platteland
Op het water
Aan het water
In het bos
Landgoed
Vlak bij snelweg
Vlak bij vliegveld
Vlak bij OV
Parkeergelegenheid
Vlak bij treinstation
Tuin
Restaurant
Eigen catering mogelijk
Overnachting
Terras
Workshop
Presentatie
Brainstorm
Fotoshoot
Heisessie
Kick Off
Meeting
Werkplek
Bedrijfsuitjes
Invalidentoilet
Rolstoeltoegang

Capaciteit

Aantal gasten
Theater:
n.v.t.
Receptie:
n.v.t.
Diner:
n.v.t.
Carre:
n.v.t.
U-Vorm:
n.v.t.
School:
n.v.t.
Cabaret:
n.v.t.
Zalen:
0

Vergelijkbare vergaderlocaties in de buurt