Vergaderen bij Het Cachot
(0)

Het Cachot
(0)

Vergaderlocaties in Geertruidenberg, Noord-Brabant

Vergaderen bij Het Cachot

Beschrijving

Jouw zakelijke event in een historisch kruithuis!

Vlak achter de historische markt van Brabants eerste stad Geertruidenberg ligt het Cachot. Het monumentale pand deed vroeger dienst als wapenarsenaal, werd daarna een gevangenis en is sinds 1988 één van de mooiste locaties van HIER. De zware eikenhouten deuren geven je toegang tot deze geweldige ruimte en wit gekalkte muren maken de zaal een trendy geheel. Een echte eyecatcher!

Deze locatie past perfect bij een intiem evenement. Het Cachot is geschikt voor een presentatie, diner, zakelijke borrel, (jubileum)feest tot ongeveer 150 gasten. Ook vergaderen is mogelijk! Alles kan HIER.

Organiseer je evenement, jubileum, zakenbijeenkomst en meer groots bij het Cachot. Met zowel een binnen- als buitenlocatie kunnen we de ruimte aankleden zoals u wenst. Ook voor de kleinere groepen kunnen wij een groots bedrijfsevenement organiseren. Laat je hierbij leiden en adviseren door onze ervaren medewerkers om een evenement op maat te organiseren. Verschillende mogelijkheden kun je hieronder vinden.

Personeelsfeest in het Cachot

Het mooiste feestje van het jaar, als je het je medewerkers vraagt!

Maak er daarom iets moois van. Iets moois voor de medewerkers, maar ook voor de organisatie. Laat je medewerkers samen plezier maken. Zo komen ze nader tot elkaar en zul je zien dat dat resulteert in een sterkere en succesvollere organisatie.

Daarnaast is een personeelsfeest een uiterst geschikte manier om je personeel te bedanken en te belonen voor het werk wat zij voor jou verricht hebben. En motiveer je ze ook weer om de komende periode nog betere resultaten te verkrijgen. Buiten alle andere voordelen van een personeelsfeest rest nog altijd de vraag: Hoe ga ik mijn personeelsfeest tot een groot succes brengen? We staan je graag te woord.

Walking Diner/Diner

Indruk maken met heerlijke gerechten op een prachtige, historische locatie. Een zakelijk diner bij het Cachot is eventueel mogelijk in combinatie met een vergadering, teambuilding en meer. Geniet samen met collega’s, zakenrelaties of anderen van de heerlijkste gerechten uit de Brabantse keuken.

Jubileum

Is je bedrijf jarig?

PROOST! Samen hebben jullie iets moois bereikt. Bestaat het bedrijf 2 jaar of misschien al wel meer dan 100 jaar, hebben jullie gewoon een mooie leeftijd behaald of zijn jullie samen al een fijne tijd gelukkig… Het maakt HIER. niks uit!

Mijlpalen zijn er om bij te stil te staan en mogen niet zomaar voorbij gaan. Vier je het in intieme kringen of ga je voor groots? Dan ben je HIER. aan het juiste adres.

 

Lees meer Verberg
Eigenschappen
Evenementenlocatie, Historisch pand
Authentiek
Sluitingstijd onbekend
Beamer
Geluidsinstallatie
Lichtinstallatie
Meubilering
Tafeldecoratie
Wifi
Zaaldecoratie
Aan het strand
In het park
In de stad
Op het platteland
Op het water
Aan het water
In het bos
Landgoed
Vlak bij snelweg
Vlak bij vliegveld
Vlak bij OV
Parkeergelegenheid
Vlak bij treinstation
Tuin
Restaurant
Eigen catering mogelijk
Overnachting
Terras
Workshop
Presentatie
Brainstorm
Fotoshoot
Heisessie
Kick Off
Meeting
Werkplek
Bedrijfsuitjes
Invalidentoilet
Rolstoeltoegang

Capaciteit

Aantal gasten
Theater:
n.v.t.
Receptie:
n.v.t.
Diner:
n.v.t.
Carre:
n.v.t.
U-Vorm:
n.v.t.
School:
n.v.t.
Cabaret:
n.v.t.
Zalen:
0

Vergelijkbare vergaderlocaties in de buurt