Alle rechten voorbehouden
Vergaderen / Artikelen
op 17 juli 2020 door Sarah Glasbergen

Fijne benodigdheden voor elke vergadering

16 July 2020

Dit is een lijst met benodigdheden die je bij elke vergadering goed kunt gebruiken! Zo hoef jij er niet meer over na te denken als je een vergadering gaat organiseren.

Er zijn een paar benodigdheden die gewoon bij elke vergadering nodig zijn. Waarom sla je dit artikel niet op? Bij elke vergadering die je organiseert, pak je deze lijst er bij en kun je nog sneller en makkelijker een vergadering plannen!

Elke vergadering is natuurlijk anders. Of je een kleinschalige vergadering hebt, een vergadering in de natuur of misschien wel een vergadering buiten organiseert. Er zijn vaste onderdelen bij elke vergadering nodig. Hieronder de lijst! 

Eten & drinken tijdens een vergadering

Laten we eerst beginnen met eten en drinken! Vergaderen met een lege maag, dat gaat niet werken!

Koffie

Zoveel mensen werken het beste met een lekker kop koffie! Zorg dat er ook echt goede koffie aanwezig is! Geloof ons, goede koffie helpt om de vergadering effectief te laten verlopen!

Gezonde snacks

Het hoeft niet moeilijk te zijn. Zet schalen neer met fruit. Heeft iemand, trek dan is er altijd een gezonde snack te vinden! 

Water op tafel

Zorg altijd voor karaffen water op tafel. Je wilt bij een vergadering er voor zorgen dat er zo min mogelijk gestort word. Iemand die steeds komt vragen of iemand wat wilt drinken, dat leid gewoon ontzettend af!

Lunch of diner

Heb je het idee dat een vergadering uit gaat lopen? Zorg altijd voor een plan voor lunch of diner. Misschien eindigt een vergadering op tijd, dan is er niets aan de hand. Maar loopt iets uit, dan is het heel onhandig als je nog moet bedenken wat er voor eten besteld kan worden!

Benodigdheden voor een vergadering

Hieronder een handige beknopte lijst wat essentieel is voor elke vergadering!

  • Notitieblokken
  • Pennen
  • Whiteboard
  • Beamer
  • Markers
  • Opladers voor telefoon & laptops (dus ook een stopcontact)