Landhuis de Oliphant
(0)

Vergaderlocaties in Rotterdam, Zuid-Holland

Vergaderen bij Landhuis de Oliphant

Beschrijving

Unieke Vergaderlocatie
Vergaderen
In de rust en ruimte aan de rand van Rotterdam ligt ons mooie Landhuis. Een unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Landhuis de Oliphant is geschikt voor bijeenkomsten tot 80 personen. Wij hebben diverse ruimtes, en zijn in te richten naar u wens. Indien u een beamer en scherm en- of flipover wenst kunnen wij deze verzorgen. Tevens staat ons enthousiaste team voor u klaar, om te zorgen dat het u aan niks ontbreekt. Van koffie en thee tot een uitgebreide lunch, en als afsluiting een heerlijk 3 gangen diner.

In onze eigen keuken wordt alles vers bereid door onze chef-kok. Landhuis de Oliphant is een gebouw met een rijke historie. Het Landhuis dat stamt uit 1592, heeft ruim vier eeuwen in het buurtschap Nieuwe Sluis op het eiland Voorne Putten gestaan. Tussen 1975 en 1977 werd het gebouw steen voor steen afgebroken om weer in zijn geheel te worden herbouwd als “Huis der Gemeente” in het Zuiderpark te Rotterdam. Op dit rustieke plekje, te midden van veel groen doet Landhuis de Oliphant o.a. dienst als trouwlocatie en wordt het ook voor recepties, jubilea, reünies en vergaderingen gebruikt.

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en flexibiliteit zijn bij ons de sleutelwoorden! Het is 
vooral dat persoonlijke element dat wij willen benadrukken. Bij de verzorging van jullie bijeenkomst of vergadering houden wij ons dat steeds voor ogen en zal de dag daarom geheel volgens jullie wensen verlopen. Wij maken altijd een offerte op maat voor u.

 

Lees meer Verberg

Populaire vergaderlocaties in de buurt