Proto
(0)

Vergaderlocaties in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Vergaderen bij Proto

Beschrijving

Meetings & events:

Proto is dé plek voor al jouw meetings & events in Alphen aan den Rijn. Wij zorgen voor een onvergetelijke meeting of evenement voorzien van de verrukkelijkste gerechten en dranken tijdens jouw vergadering. Bij Proto hebben we verschillende mogelijkheden om jouw meeting of event tot een succes te maken.

Meetings:

In onze apart te huren ruimtes kan in alle rust vergaderd of juist iets gevierd worden. We creëren de juiste sfeer voor een succesvolle en culinair onvergetelijke bijeenkomst. Op ons overdekte en verwarmde terras aan de Rijn is het leven goed: er is geen betere plek om te dineren of te lunchen in Alphen aan den Rijn!

We hebben smaakvolle, mediterrane gerechten samengesteld waarmee we jou met liefde volledig ontzorgen tijdens je zakelijke lunch of diner. Dan kun jij je volledig op de meeting richten!

Events:

Er is altijd een goede reden om iets te vieren! Ook voor die extra speciale gelegenheid kun je bij ons terecht. Laat ons een lunch of diner op maat creëren. Vier die mijlpaal-verjaardag of dat bijzondere jubileum bij ons. Geef ons de kans ons uit te sloven tijden het verzorgen van jullie huwelijksdiner of receptie.

Dus wil je iets meer dan ‘alleen maar’ (ongelooflijk verrukkelijk) dineren of lunchen in Alphen aan den Rijn? Vraag het ons! Je bent van harte welkom met al jouw meetings en events!

Private Room:

Ken je onze private rooms al? Die zijn dus perfect voor wanneer je eigen huis te klein is of de kok thuis niet zo spectaculair als de onze. Vier je verjaardag, bruiloft, jubileum dan bij ons! Ook zakelijke meetings en vergaderingen kleden wij met liefde en culinaire passie in. Vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer Verberg

Populaire vergaderlocaties in de buurt