Vergaderen bij Proto
(0)

Proto
(0)

Vergaderlocaties in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Vergaderen bij Proto

Beschrijving

Meetings & events:

Proto is dé plek voor al jouw meetings & events in Alphen aan den Rijn. Wij zorgen voor een onvergetelijke meeting of evenement voorzien van de verrukkelijkste gerechten en dranken tijdens jouw vergadering. Bij Proto hebben we verschillende mogelijkheden om jouw meeting of event tot een succes te maken.

Meetings:

In onze apart te huren ruimtes kan in alle rust vergaderd of juist iets gevierd worden. We creëren de juiste sfeer voor een succesvolle en culinair onvergetelijke bijeenkomst. Op ons overdekte en verwarmde terras aan de Rijn is het leven goed: er is geen betere plek om te dineren of te lunchen in Alphen aan den Rijn!

We hebben smaakvolle, mediterrane gerechten samengesteld waarmee we jou met liefde volledig ontzorgen tijdens je zakelijke lunch of diner. Dan kun jij je volledig op de meeting richten!

Events:

Er is altijd een goede reden om iets te vieren! Ook voor die extra speciale gelegenheid kun je bij ons terecht. Laat ons een lunch of diner op maat creëren. Vier die mijlpaal-verjaardag of dat bijzondere jubileum bij ons. Geef ons de kans ons uit te sloven tijden het verzorgen van jullie huwelijksdiner of receptie.

Dus wil je iets meer dan ‘alleen maar’ (ongelooflijk verrukkelijk) dineren of lunchen in Alphen aan den Rijn? Vraag het ons! Je bent van harte welkom met al jouw meetings en events!

Private Room:

Ken je onze private rooms al? Die zijn dus perfect voor wanneer je eigen huis te klein is of de kok thuis niet zo spectaculair als de onze. Vier je verjaardag, bruiloft, jubileum dan bij ons! Ook zakelijke meetings en vergaderingen kleden wij met liefde en culinaire passie in. Vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer Verberg
Eigenschappen
Sluitingstijd onbekend
Beamer
Geluidsinstallatie
Lichtinstallatie
Meubilering
Tafeldecoratie
Wifi
Zaaldecoratie
Aan het strand
In het park
In de stad
Op het platteland
Op het water
Aan het water
In het bos
Landgoed
Vlak bij snelweg
Vlak bij vliegveld
Vlak bij OV
Parkeergelegenheid
Vlak bij treinstation
Tuin
Restaurant
Eigen catering mogelijk
Overnachting
Terras
Workshop
Presentatie
Brainstorm
Fotoshoot
Heisessie
Kick Off
Meeting
Werkplek
Bedrijfsuitjes
Invalidentoilet
Rolstoeltoegang

Capaciteit

Aantal gasten
Theater:
-
Receptie:
tot 100
Diner:
-
Carre:
-
U-Vorm:
-
School:
-
Cabaret:
-
Zalen:
1
 
Opp.
Hoogte
Theater:
Receptie:
Diner:
Carre:
U-Vorm:
School:
Cabaret:
100
Oppervlakte
4m²
Hoogte
-
Theater:
-
Receptie:
tot 100
Diner:
-
Carre:
-
U-Vorm:
-
School:
-
Cabaret:
-

Vergelijkbare vergaderlocaties in de buurt