Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
(0)

Vergaderlocaties in Putten, Gelderland

Vergaderen bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Beschrijving

Amersfoort Veluwemeer

Het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is gelegen aan het Veluwemeer en biedt comfortabele werk- en vergaderruimten, een eigen parkeerplaats en een sfeervol restaurant. Met 9 vergaderzalen die plaats bieden aan maximaal 420 personen en 93 hotelkamers, biedt deze locatie alles wat u van een Postillion Hotel mag verwachten.

Vergaderzalen

Een aantal van de vergaderzalen en het hele restaurant bieden een prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Het hotel heeft de Green Key Gold classificatie voor duurzaam ondernemen. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer biedt het totale pakket om de vergadering, workshop, conferentie, training etc. tot een succes te maken: voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein, ontvangst door een persoonlijke meeting host, snelle wifi, technologische faciliteiten, onbeperkt koffie- en theefaciliteiten en Postillions Brainfood. Het is de ideale locatie voor bedrijven die hard werken graag combineren met een sportieve activiteiten zoals suppen op het Veluwemeer of mountainbiken in de Veluwse bossen. Eerder behoefte aan een creatieve dag op de Veluwe, organiseer dan een inspirerende heisessie Bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Eten en drinken

Naast vergaderen, kunt u in Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer genieten van heerlijk eten en drinken. De keukenbrigade staat klaar om ontbijt, lunch, diner en borrel te serveren. De menukaart is uitgebreid en de gerechten zijn altijd dagvers en passend bij het seizoen. De locatie speelt wat betreft het eten en drinken ook graag in op uw wensen en behoeften.

Duurzaam

Het hotel hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft energiebesparende producten aangeschaft en waterbesparende maatregelen aangescherpt. Het hotel is in bezit van the Green Key Gold.

Toegankelijkheid en parkeren

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is gemakkelijk bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.  

 

Bekijk ook onze virtuele tour op onze website.

Lees meer Verberg

Populaire vergaderlocaties in de buurt