Inspyrium
(0)

Vergaderlocaties in Cuijk, Noord-Brabant

Vergaderen bij Inspyrium

Beschrijving
 “Een locatie met industriële looks en een duurzaam fundament,
waar de groene beleving vanaf spat!”

Industriële & groene beleving
Direct bij aankomst wanen uw gasten zich in een natuurlijke ambiance. Zo springen de bomen op de twee daktuinen direct in het oog en betreedt men via het terras met grote meerstammige bomen het Inspyrium. Neem plaats in de meetingroom met grote raampartijen, geniet van de buitenlucht in de daktuin of we richten het auditorium naar jullie wens in door bijvoorbeeld een inspirerende binnentuin te creëren.

Ook bij de ontwikkeling en inrichting van de ruimtes stond de groenbeleving voorop. Gecombineerd met de robuuste, industriële uitstraling en het flexibele karakter bieden de ruimtes alle vrijheid voor inspirerende meetings en events. Tel daar de mogelijkheid voor het plaatsen van grote bomen in bakken (tot wel 12 meter hoog) in de ruimtes bij op en je maakt de duurzame beleving écht tastbaar!

Naast vergaderen kun je bij Inspyrium terecht voor events tot 5.000 personen!

Natuurlijke weelde
Van boomkwekerij tot duurzame en inspirerende eventvenue. Ruim 150 jaar loopt Boomkwekerij Ebben voorop in de groenbranche. Dit resulteert vandaag de dag in 500 hectare aan landerijen (dat zijn toch zo’n 1.000 voetbalvelden!). Te midden van deze natuurlijke weelde is in 2012 het Inspyrium gerealiseerd.

Lees meer Verberg

Populaire vergaderlocaties in de buurt